CANNABO ноќен крем

50 mg CBD / 50ml

ДЕТОКСИЦИРА-ЗАШТИТУВА-ХИДРИРА-РЕГЕНЕРИРА

Природен ЦБД кој ја навлажнува и смирува кожата, ја забрзува најзината регенерација и што е најважно ја штити од штетни надворешни влијанија (загадување и слободни радикали), со што спречува нејзино предвремено стареење.

Колаген најважен за одржување на младешкиот изглед. Ги измазнува борите и дава цврстина на кожата. Со редовна употреба ги зацврстува контурите на лицето и го враќа изгубениот тонус.

Хијалурон кој  ја одржува влажноста на кожата, ги измазнува брчките и спречува создавање на нови. кожата. Употребуваме хијалурон (Hya Care fileer SL) со специјална формулација која овозможува најдобра абсорпција во кожата и максимален ефект.

Витамин Е ги штити епидермалните липиди, колагенските и еластинските влакна и ја омекнува кожата.

Пантенол – има навлажнувачки и смирувачки ефект, го намалува црвенилото и иритациите.

Ретинол за дополнителен ефект во намалување на брчките, обнова на колагенот и максимална регенерација во текот на ноќта.