Реплек Фарм

Cannabo

Иновативна нега за кожа со CBD

Канабидиолот е природен антиоксиданс кој ја детоксицира , заштитува, храни и подмладува кожата, ја поттикнува нејзината регенерација и ги намалува оштетувањата на клетките.

Токму поради тоа ги соединивме ефектите на висококвалитетен, природен ЦБД со веќе докажаните состојки, за засилена заштита од предвремено стареење на кожата.

Иновативна нега за лице со CBD (канабидиол) 

Иновативна нега за лице со CBD (канабидиол) и 24 каратно злато

Иновативна нега за воспалена кожа со CBD (канабидиол)

ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ

БЕЗ ПАРАБЕНИ