CANNABO Herp крем

200 mg CBD / 10g

за воспаление со herpes simplex

СМИРУВА ВОСПАЛЕНИЕ-ЗАШТИТУВА-РЕГЕНЕРИРА

Природен ЦБД  ја навлажнува и смирува кожата, го намалува воспалението и ја забрзува регенерацијата.

Екстракт од цвет од невен ја штити и обновува кожата.

Екстракт од цвет од кантарион – го намалува воспалението и го забрзува заздравувањето.

Цинк оксид и талк за побрзо сушење на херпесните меурчиња.