Cannabo Herp крем за воспаление со Herpes Simplex

200 mg CBD / 10g

СМИРУВА ВОСПАЛЕНИЕ

ЗАШТИТУВА

РЕГЕНЕРИРА

Природен ЦБД  ја навлажнува и смирува кожата, го намалува воспалението и ја забрзува регенерацијата.

Екстракт од цвет од невен ја штити и обновува кожата.

Екстракт од цвет од кантарион – го намалува воспалението и го забрзува заздравувањето.

Цинк оксид и талк за побрзо сушење на херпесните меурчиња.