CANNABO Hemor крем

150 mg CBD / 30g

за воспаление при хемороиди

СМИРУВА ВОСПАЛЕНИЕ-ЗАШТИТУВА-РЕГЕНЕРИРА

Природен ЦБД  ја навлажнува и смирува кожата, го намалува воспалението и ја забрзува регенерацијата.

Екстракт од семе на див костен, го намалува отокот и непријатноста поради компромитирана венска циркулација.

Екстракт од лист од винова лоза, го смирува печењето и чешањето при воспаление на хемороидите.

Екстракт од цвет од арника ја негува сувата и оштетена кожа, го намалува отокот и болката.

Екстракт од цвет од невен го намалува воспалението и го забрзува заздравувањето.

Екстракт од цвет од кантарион го намалува воспалението и го забрзува заздравувањето.

Цинк оксид делува адстрингентно и ја смирува иритираната кожа.