CANNABO крем за раце

50 mg CBD / 50ml

ЗАШТИТУВА-ХИДРИРА-РЕГЕНЕРИРА

Природен ЦБД кој ја навлашнува и смирува кожата, ја забрзува најзината регенерација и што е најважно ја штити од штетни надворешни влијанија со што спречува нејзино предвремено стареење.

Екстракт од цвет од невен ја заштиува и обновува кожата.

Витамин Е ги штити епидермалните липиди, колагенските и еластинските влакна и ја омекнува. кожата.

Пантенол – има навлажнувачки и смирувачки ефект, го намалува црвенилото и иритациите.