CANNABO балсам за усни

50 mg CBD / 10ml

ЗАШТИТУВА-ХИДРИРА-РЕГЕНЕРИРА

Природен ЦБД  ја навлажнува и смирува иритираната кожа, ја забрзува најзината регенерација и што е најважно ја штити од штетни надворешни влијанија со што спречува нејзино предвремено стареење.

Витамин Е ги штити епидермалните липиди, колагенските и еластинските влакна и ја омекнува кожата.

Бадемово масло – има смирувачки ефект, го намалува црвенилото и го одложува процесот на стареење.