CANNABO шампон

150 mg CBD / 150ml

ДЕТОКСИЦИРА-ЗАШТИТУВА-РЕГЕНЕРИРА-НАМАЛУВА ИРИТАЦИИ

Природен CBD има противвоспалително и антиоксидативно дејство, ја штити и детоксицира кожата на главата и косата, ја задржува нејзината влажност и го намалува мастењето. Дополнително, канабидиолот ја ја ублажува иритацијата на скалпот и создавањето првут.

Екстракт од бршлен ја подобрува циркулацијата на скалпот, со што обезбедува подобра размена на хранливи материи во фоликулите на влакната и придонесува за намалено опаѓање на косата.

Пантенол има навлажнувачки и смирувачки ефект, со што ја негува и хидрира кожата на главата и косата.