РЕПЛЕК ФАРМ

Каноил Продукти

Производи со ЦБД 100% природни, без психотропно дејство, масни екстракти со ЦБД се категоризираат како гранични производи кои можат да се купат во аптеките без рецепт 

Каноил® ВАГИТОРИИ