РЕПЛЕК ФАРМ

КАНОИЛ® / КАНОБИЛ®

Вашето Здравје, Наша Обврска

РЕПЛЕК ФАРМ

Каноил

Производи со ЦБД 100% природни, без психотропно дејство, масни екстракти со ЦБД се категоризираат како гранични производи кои можат да се купат во аптеките без рецепт

РЕПЛЕК ФАРМ

Канобил

Производи со ЦБД и ТХЦ 100% природни екстракти од ЦБД + ТХЦ во соодветен сооднос и концентрација. Поради повисоката концентрација на THC (над 0, 2%) овие производи се категоризираат како лекови кои се издаваат со двоен рецепт

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

REPLEK AD

REPLEK FARM

 

КОНТАКТ

+389 2 3081343

kanoil@replek.com.mk

www.kanoil.mk

РАБОТНИ ЧАСОВИ

Пон. – Пет. / 8.00 – 16.00