Реплек Фарм

Cannabo

Иновативна нега за кожа

Канабидиолот е природен антиоксиданс кој ја детоксицира , заштитува, храни и подмладува кожата, ја поттикнува нејзината регенерација и ги намалува оштетувањата на клетките.

Токму поради тоа ги соединивме ефектите на висококвалитетен, природен ЦБД со веќе докажаните состојки, за засилена заштита од предвремено стареење на кожата.

ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ

БЕЗ ПАРАБЕНИ