РЕПЛЕК ФАРМ

КАНОИЛ® / КАНОБИЛ® 

ПРОИЗВОДИ СО ПРИРОДЕН ЕКСТРАКТ ОД КАНАБИС

РЕПЛЕК ФАРМ

КАНОИЛ

•  Производи со ЦБД (канабидиол)
 100% природни, без психотропно дејство
 Маслените екстракти со ЦБД се категоризирани како гранични производи и можат да се купат во аптеките без рецепт 

КАНОИЛ® Масло

КАНОИЛ® Био Спреј

КАНОИЛ® Маст

КАНОИЛ® Супозитории

КАНОИЛ® Вагитории

РЕПЛЕК ФАРМ

КАНОБИЛ

 Производи со ЦБД и ТХЦ (канабидиол, тетрахидроканабинол)
•  100% природни екстракти од ЦБД + ТХЦ во соодветен сооднос и концентрација, за различна употребаKanobil® МС
 Поради повисоката концентрација на ТХЦ (над 0, 2%) овие производи се категоризираат како лекови кои се издаваат со двоен рецепт

КАНОБИЛ® КАНЦ
КАНОБИЛ® МС
КАНОБИЛ® ЕПИ
КАНОБИЛ® ХИВ
Реплек Фарм

Cannabo

Иновативна нега за кожа

Канабидиолот е природен антиоксиданс кој ја детоксицира , заштитува, храни и подмладува кожата, ја поттикнува нејзината регенерација и ги намалува оштетувањата на клетките.

Токму поради тоа ги соединивме ефектите на висококвалитетен, природен ЦБД со веќе докажаните состојки, за засилена заштита од предвремено стареење на кожата.

Нега за лице 

Нега на тело

Нега за воспалена кожа

ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ

БЕЗ ПАРАБЕНИ

РАБОТНИ ЧАСОВИ

Пон. – Пет. / 8.00 – 16.00